Skip to content
0
Your cart is empty. Go to Shop
Menu

Termeni si Conditii de utilizare

Folosirea acestui site implica acceptarea Termenilor si Conditiilor detaliate  mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. PFA Rusovici Ioana in calitate de proprietar al siteului www.handmade-bijoux.eu isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi accesata in aceasta pagina.

Relatia dintre parti este guvernata de urmatoarele acte normative:

  • OG nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor

  • OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii

  • Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comerciantilor in relatia cu consumatorii si armonizarea reglementarilor cu legislatia europeana privind protectia consumatorilor

  • Legea 365/2002 privind comertul electronic

PFA Rusovici Ioana  garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul www.handmade-bijoux.eu  si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau fara acordul prealabil scris al acesteia.

COMUNICARI ELECTRONICE

Prin accesarea site-ului www.handmade-bijoux.eu , abonarea la Newsletter, vizitarea, cumpararea sau trimiterea de e-mail-uri catre PFA Rusovici Ioana, se realizeaza comunicarea in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la www.handmade-bijoux.eu in format electronic, incluzand informari prin e-mail sau prin anunturi pe site.

DREPTURI DE AUTOR

Continutul site-ului www.handmade-bijoux.eu, incluzand, enumerativ, texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea www.handmade-bijoux.eu si/sau a partenerilor sai si/sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Design-ul site-ului este proprietatea exclusiva a PFA Rusovici Ioana si este protejata de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a www.handmade-bijoux.eu a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Toate programele folosite pe acest site sunt proprietatea PFA Rusovici Ioana sau a furnizorilor sai de programe si sunt protejate de Legea drepturilor de autor.

ACCESUL LA SITE

PFA Rusovici Ioana garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor  PFA Rusovici Ioana , fara acordul scris al acesteia.

DATELE PERSONALE

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre www.handmade-bijoux.eu numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din contul de inregistrare, precum si datele din formularul de comanda vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, informari despre eventualele promotii, etc. Pe site-ul www.handmade-bijoux.eu, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale. PFA Rusovici Ioananu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

COMENTARII, COMUNICARI SI ALTE INFORMATII

Cei care acceseaza/viziteaza pot  sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora: nu este ilegal, obscen, amenintator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare.

SECURITATEA INFORMATIILOR

www.handmade-bijoux.eu garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic.  Aceste informatii vor putea fi folosite de catre www.handmade-bijoux.eu pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, eventualele promotii, etc. De asemenea, informatiile colectate prin intermediul formularelor completate la crearea unui cont personal vor putea fi utilizate de catre www.handmade-bijoux.eu pentru elaborarea de estimari demografice despre clientii site-ului www.handmade-bijoux.eu, in vederea imbunatatirii serviciilor oferite acestora, respectand prevederile legilor in vigoare.

www.handmade-bijoux.eu nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dvs. de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde si nu ofera catre terti adresele de e-mail obtinute prin intermediul site-ului www.handmade-bijoux.eu. De asemenea, www.handmade-bijoux.eu nu divulga datele Dvs personale altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dvs. explicit in acest sens. Datele dvs. personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.  

RESPONSABILITATI PRIVIND PRODUSELE

PFA Rusovici Ioana garanteaza ca descrierea produselor este exacta. 

PFA Rusovici Ioana nu raspunde si nici nu va fi facuta responsabila pentru functionarea defectuoasa a site-ului.

Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta www.handmade-bijoux.eu in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor.

DREPT APLICABIL. LITIGII

Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului www.handmade-bijoux.eu, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Conditiile si Termenii de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si PFA Rusovici Ioana si partenerii sai. In cazul unor eventuale conflicte intre PFA Rusovici Ioana si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

DISPOZITII FINALE

Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze