Skip to content
0
Your cart is empty. Go to Shop
Menu

Politica de Retur

Urmatorul aspect face referire doar la persoanele fizice conform legislatiei in vigoare.

Clientul are dreptul de a returna orice produs in termen de 14 zile de la receptia acestuia si poate solicita returnarea sumei de bani sau schimbarea cu un alt produs. In ambele cazuri, valoarea in bani returnata sau produsul inlocuit se refera strict la costul produselor, taxele de expeditie fiind excluse.

Plata transportului aferenta produsului returnat respectiv cea aferenta produsului trimis pentru inlocuire ii revine clientului. In cazul in care se opteaza pentru rambursarea contravalorii produsului, acest lucru se va face in termen de 14 de zile de la receptionarea produsului returnat. La retur sunt acceptate doar produsele care respecta intocmai forma in care ele au fost livrate, insotite de factura de achizitie.

Nu se admit la retur:

  • Produse care au fost utilizate
  • Produse achizitionate de la alte magazine
  • Produse neinsotite de documentele ce dovedesc achizitia 

PROCEDEUL DE RETURNARE AL PRODUSELOR

Pentru a realiza returul unui produs urmati pasii de mai jos:

1. Asigurati-va ca produsul corespunde intocmai conditiilor de mai sus

2. Completati formularul standard de retur pe care il puteti accesa AICI sau

3. Contactati-ne  adresa de e-mail office@handmade-bijoux.eu sau la numarul de telefon 0721219668 pentru a ne semnala initierea procedurii de Retur 

4. Ambalati produsul corespunzator pentru ca acesta sa fie ferit de deteriorarile ce pot aparea in timpul transportului.

Produsele care ajung retur in forma necorespunzatoare datorata ambalarii defectuoase nu vor putea beneficia de garantia returnarii.

Dupa receptionarea coletului veti fi contactat(a) de persoana  care se va ocupa de returul produsului dumneavoastra.

In cazul inlocuirii cu un alt produs, acesta va fi expediat in cel mai scurt timp posibil (in masura in care este disponibil in stoc).

Rambursarea contravalorii produsului va fi facuta in termen de maxim 14 zile lucratoare de la confirmarea primirii returului.