Skip to content
0
Coșul tău este gol. Mergeti in Magazin
Menu

Cum comand

Cumpararea produselor din magazinul nostru o puteti face online sau prin email.

Comanda online
Produsul pe care doriti sa il comandati poate fi gasit in categoriile/subcategoriile de produse, din meniul din partea sus a pagini web  sau prin folosirea campului de cautare (lupa) aflat in coltul din drepata sus. In momentul in care ati apasat comanda produsul va fi automat transferat in cosul de cumparaturi. 

Dupa adaugarea in cos a tuturor produselor pe care doriti sa le comandati, procesul de cumparare se continua prin apasarea butonului  COMANDA si parcurgerea paginii de comanda. In pagina de comanda va trebui sa completati urmatoarele:

  • Metoda de livrare (Livrare prin Curier rapid sau Posta Romana )
  • Datele comenzii: Nume si prenume, Adresa complete (Judet, Localitate, Strada, Numar, Scara, Bloc, etaj, Apartament, Interfon daca e cazul).
  • Metoda de plata: alegeti modalitatea in care veti plati comanda (NUMERAR la livrarea coletului,  sau online, cu CARDUL prin PLATIONLINE.

Cu ajutorul numelui de utilizator si a parolei introduse, puteti sa va autentificati pentru a vedea istoricul sau stadiul comenzilor actuale, a modifica/sterge profilul dumneavoastra sau a face comenzi ulterioare fara a reintroduce datele de contact. 

Comanda prin email
Puteti trimite comanda dumneavostra pe email la office@handmade-bijoux.eu

In emailul de comanda va rugam sa specificati: 

  • Metoda de livrare aleasa :  Curier Rapid sau Posta Romana
  • Datele comenzii: Nume si prenume, Adresa complete (Judet, Localitate, Strada, Numar, Scara, Bloc, etaj, Apartament, Interfon daca e cazul).
  • Precizati produsele dorite: Denumirea produslui, Codul de produs sau link-ul produsului.

 

You cannot copy content of this page